Održan 16. Međunarodni Trofej Beograda 2018.

 

Prethodnog vikenda u Beogradu, na bazenu "Tašmajdan", održan je 16. Međunarodni Trofej Beograda 2018. na kojem je učestvovalo 18. klubova iz 5. zemalja. Svoje skokove prikazali su takmičari iz Beugarske, Mađarske, Hrvatske, Rumunije i Srbije.

Takmičenje je organizovao SSVB i SSVS na veoma visokom nivou, sa u veoma dobrom organizacijom takmičenja, smeštaju, dočeku i obezbeđivanju veoma ugodnog boravka svih takmičara, trenera, predstavnika klubova i gostiju.

Pored publike na bazenu, koja je pratila takmičenje, takođe je bio obezbeđen i uživo video prenos i uživo prenos rezultata.

Svečano otvaranje takmičenja bilo je u subotu 14.04.2018. u 15h a takmičenje su otvorili Novica Teodosijević predstavnik Gradskog sekretarijata za sport i omladinu i predsednik SSVB Branko Nikolić.

Takmičari iz Srbije ostvarili su veoma dobre rezultate osvajanjem niza medalja u mnogim disciplinama.

Ukuptni pobednik 16. Međunarodnog Trofeja Beograda 2018. godine je KSV "Medvešćak" iz Zagreba koji nastupiona takmičenju sa veoma brojnom ekipom i veoma uspešnim rezultatima.

 

 

Tok organizacije i detalje takmičenja kao i rezultate naših sportista možete pogledati na feacebook stranicama Saveza i Trofeja Beograda (linkovi se nalaze na bočnom plutajućem meniju sajta) kao i na posebnoj web stranici Trofeja Beograda.

 

Na sledećim linkovima možete pogledati rezultate i galeriju slika sa 16. Međunarodnog Trofeja Beograda 2018.

 

Rezultati

 

Galerija slika